Bedrijfsvoering vraagt veel aandacht voor met name het primaire proces. Daardoor is er weinig tijd voor randzaken, het behouden van overview en/of het evalueren en bijsturen. SUCCES PLAN is in 2017 opgericht en een onderneming die bedrijven helpt hun doelen te realiseren.

Over Gabry | Consultant

Mijn naam is Gabry van Leeuwen. Naast mijn gezin zijn mijn werk, sport en persoonlijke ontwikkeling grote passies. Ik vind het heerlijk om veel informatie zoals modellen, standaarden, wetten, normeringen, processen, studies en ideeën uit te werken naar een werkbare structuur, een doel, een oplossing of een ambitie. Uiteindelijk gaat het erom dat de klant succesvol is en blijft!

Als consultant heb ik ruim 20 jaar ervaring met het begeleiden van zakelijke doelen en ontwikkeling gericht op business, recruitment en processen. Dankzij mijn studie bedrijfskunde en passie voor het vak ben ik analytisch maar vooral pragmatisch ingesteld.

Mijn expertise ligt met name in het adviseren, maken, begeleiden en het uitvoeren van succesplannen. Samen met de klant brainstormen over het doel en de voorwaarden, werken aan een stuk bewustwording en dat alles vertalen naar een plan! De diensten stoppen niet bij het plan, want de grootste passie is het uitvoeren en begeleiden ervan.

Ontmoet mij ook op LinkedIn.

Over Carli | Consultant

Mijn naam is Carli Burggraaf, ik ben getrouwd en moeder van twee opgroeiende kinderen.  Naast het drukke privé leven waarin ik zit vind ik  het heerlijk om te hardlopen, wandelen in de bergen, een goed boek te lezen of uit te eten te gaan om te ontspannen.

Mijn eerste kennismaking met de arbeidsbemiddeling dateert alweer van ruim twintig jaar geleden. Werkzaam voor een commerciële technische detacheerder heb ik mijn netwerk opgebouwd in schaarse technische doelgroepen en ervaring opgedaan in mijn commerciële kwaliteiten.

Hetgeen waar ik energie van krijg is wat ik nu doe! In contact gaan met de klant, onderzoeken waar de ‘pijn’ zit en samen tot een oplossing komen om elkaar verder te helpen. Anderzijds motiveert het mij om met een kandidaat in gesprek te gaan en ook daar te onderzoeken wat zijn of haar ambities zijn. Mijn doel is het aangaan van succesvolle en duurzame relaties, zowel met de klant als met kandidaten. Dat behaal je -in mijn ogen- alleen door goed naar elkaar te luisteren en te begrijpen wat een ander zegt. Op die manier kan je samen tot de beste match komen.

Ontmoet mij ook op LinkedIn

Over Romee | Sourcer

Mijn naam is Romee van Leeuwen en ik ben sourcer met een passie voor het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven. Als dochter van Gabry ben ik bij SUCCES PLAN terecht gekomen. Momenteel studeer ik Ondernemerschap en Retail Management aan de Haagse Hogeschool, en naast mijn studie werk ik bij SUCCES PLAN als sourcer. Naast mijn werk houd ik ervan om mijn vrije tijd door te brengen met vrienden.

Wat maakt het sourcen nu zo leuk? Voor mij is het de perfecte combinatie van uitdaging, creativiteit en het ontmoeten van interessante mensen. Als sourcer ben ik constant op zoek naar de juiste talenten voor verschillende posities binnen bedrijven. Daarnaast ben ik bezig om steeds meer te leren van het vak recruitment om zo later het volledige proces zelf te kunnen doen.

Ik ben altijd op zoek naar kandidaten om mijn netwerk uit te breiden. Dus, als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, neem dan gerust contact met me op. Laten we samen de volgende stap in jouw carrière zetten!

Ontmoet mij ook op LinkedIn