Bedrijfsvoering vraagt veel aandacht voor met name het primaire proces. Daardoor is er weinig tijd voor randzaken, het behouden van overview en/of het evalueren en bijsturen. SUCCES PLAN is in 2017 opgericht en een onderneming die bedrijven helpt hun doelen te realiseren.

Over Gabry | Consultant

Mijn naam is Gabry van Leeuwen. Naast mijn gezin zijn mijn werk, sport en persoonlijke ontwikkeling grote passies. Ik vind het heerlijk om veel informatie zoals modellen, standaarden, wetten, normeringen, processen, studies en ideeën uit te werken naar een werkbare structuur, een doel, een oplossing of een ambitie. Uiteindelijk gaat het erom dat de klant succesvol is en blijft!

Als consultant heb ik ruim 20 jaar ervaring met het begeleiden van zakelijke doelen en ontwikkeling gericht op business, recruitment en processen. Dankzij mijn studie bedrijfskunde en passie voor het vak ben ik analytisch maar vooral pragmatisch ingesteld.

Mijn expertise ligt met name in het adviseren, maken, begeleiden en het uitvoeren van succesplannen. Samen met de klant brainstormen over het doel en de voorwaarden, werken aan een stuk bewustwording en dat alles vertalen naar een plan! De diensten stoppen niet bij het plan, want de grootste passie is het uitvoeren en begeleiden ervan.

Ontmoet mij ook op LinkedIn.