Bedrijfsvoering vraagt veel aandacht voor met name het primaire proces. Daardoor is er weinig tijd voor randzaken, het behouden van overview en/of het evalueren en bijsturen. SUCCES PLAN is in 2017 opgericht en een onderneming die bedrijven helpt hun doelen te realiseren.

Over Gabry | Consultant

Mijn naam is Gabry van Leeuwen. Naast mijn gezin zijn mijn werk, sport en persoonlijke ontwikkeling grote passies. Ik vind het heerlijk om veel informatie zoals modellen, standaarden, wetten, normeringen, processen, studies en ideeën uit te werken naar een werkbare structuur, een doel, een oplossing of een ambitie. Uiteindelijk gaat het erom dat de klant succesvol is en blijft!

Als consultant heb ik ruim 20 jaar ervaring met het begeleiden van zakelijke doelen en ontwikkeling gericht op business, recruitment en processen. Dankzij mijn studie bedrijfskunde en passie voor het vak ben ik analytisch maar vooral pragmatisch ingesteld.

Mijn expertise ligt met name in het adviseren, maken, begeleiden en het uitvoeren van succesplannen. Samen met de klant brainstormen over het doel en de voorwaarden, werken aan een stuk bewustwording en dat alles vertalen naar een plan! De diensten stoppen niet bij het plan, want de grootste passie is het uitvoeren en begeleiden ervan.

Ontmoet mij ook op LinkedIn.

Over Anita | Marketing & Office Medewerker

Mijn naam is Anita Verhoef, happy ouder van 2 volwassen zonen. Na een drukke werkdag vind ik mijn ontspanning in het bereiden van een lekkere maaltijd.

Mijn woonplaats wordt aan alle kanten omgeven door bosgebied en daar ben ik in de weekenden en vrije dagen dan ook vaak te vinden met mijn hond Yara. Lekker wandelen en speuren. Ook ga ik regelmatig met haar naar de hondentraining toe. Een andere passie van mij is tuinieren.

Ik ben veel werkzaam geweest in ondersteunende functies met als specialisme (online) marketing. Omdat ik ervan overtuigd bent dat je samen verder komt, ben ik altijd op zoek naar verbinding tussen mensen en zaken. Hierbij houd ik graag de helicopterview en probeer ik zoveel mogelijk te anticiperen op alles wat komen gaat.

Voor mij is iets succesvol wanneer alle partijen een goed gevoel hebben bij het behaalde resultaat. Ik bereik dit succes door vanuit rust te opereren, structuur en duidelijkheid te geven, door te zetten en te anticiperen. En aan dit alles voeg ik graag een vleugje humor toe.

Ontmoet mij ook op LinkedIn.